Ute i vårslasket

En ledig onsdag som denna brukar oftast sluta upp här, på gården. På dagen är Simon hemma så då brukar vi göra saker som måste göras helt enkelt. Sen i samma veva som han går till jobbet så går vi ut...









Mycket kul tycker Bellan

Vårsol och Prinsesskjol

VÅRSOLEN ÄR HÄR!
Det finns inget bättre såhär efter vintermörkret! Dagarna blir liksom sjukt bra i vilket fall, bara för att det är vårsol!..

Idag slutade jag tidigt, klockan två. Så jag skyndade mig till stan för att leta reda på en prinsess-kjol till Bellan.
Inne på Kappahl hittade jag Den.

Sibelle äger nämligen inte så mycket kjolar, en eller två stycken bara. Varav en är en röd manchester-kjol (inte så prinsessig med andra ord)... Den ska hon envisas med att sätta på sig över precis vad som helst, och springa runt i medans hon säger att hon är en prinsessa.
Så idag blev det ändring på det helt enkelt! Idag fick hon en "riktig" prinsesskjol!




Nu springer hon runt här hemma och känner sig fin 

Första juni

Första juni (senast) står lägenheten klar. Då är den nyrenoverad och VÅR. Nu ska vi börja sälja av oss lite möbler och liknande. Idag var jag ner till kontoret och sa upp den här lägenheten...
Lite scary nu när det faktiskt börjar hända saker på riktigt!

Vi är fortfarande jätte slöa här hemma. All feber är borta men vi är verkligen slut! Hoppas att den här förbannade influensan ger sig snart. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet!

När jag får tid för mig själv

Medans Simon är på äventyr och Sibelle vilar så sitter jag vid datorn och får inspiration till vårt nya hem.






Det börjar helt klart bli bättre

Sjuka är vi fortfarande... men det börjar helt klart bli bättre!
Sibelle hade 37,8 imorse, så det är en minskning på 2,3 grader från dom två senaste dagarna. Och ikväll var hon inte så speciellt varm, så jag besparade henne tempen dessutom. Den du!
Simon hade lite feber imorse och själv är jag bara snorig och hostig. (Som vanligt skulle jag nästan vilja tillägga!)

Idag fick vi ett besked och idag tog vi ett beslut. Så nu är ingenting osäkert längre! På torsdag ska jag dela med mig mer av det, för då har vi fått träffa hyresvärdarna.

Imorgon åker jag och Sibelle med till Enköping. Kan tänkas vara dumt när vi inte är friska än? Men Elaine, som har varit hos mormor i helgen, har blivit smittad av samma skit. Och mamma ska hämta henne imorgon. Då kan ju lika gärna jag och Sibbis haka på så kan vi vara sjuka därborta tillsammans istället. (Lite så är min tanke nu när vi varit inlåsta här hemma i fyra dagar...) 



Influensa?

Helgen som skulle blivit min Lediga helg blev väl allt annat än ledig. I fredags lämnade jag jobbet lite över en timme tidigare eftersom jag satt och hostade samtidigt som snoret rann i kassan. (Inte särskilt kul)
Sen kom jag väl i säng lagom till tio den kvällen... och klev inte upp förrens 16.00 dagen efter. Kunde verkligen inte!
Ont i kroppen, svettades så jag var helt blöt, feber, hostig, snorig - you name it!
Sjukvårdsupplysningen tror att jag åkt på någon influensa...
Och inte nog med! Idag fick Simon och Sibelle samma influensa som jag själv har i så fall. Sibelle hade 39.7 grader tidigare idag. Men efter lite alvedon sjönk febern iaf en grad.

Vi som precis hade kommit igång efter förra sjuk-tiden? Skit-årstid!

Negativ tjej

Usch vad tråkigt det är att jobba såhär många dagar i sträck! Man kan ju inte göra annat än klaga!..
Men imorgon kör jag 7-16, sen får jag HELG! yesyesyes

Imorgon väntar vi viktigt samtal också. Hoppas VERKLIGEN dom hör av sig!

En filmsnutt från igår



Låtar som är med:

”Bää bä lipa lamm”
”bussen går junt dunt dunt”
”Granen skulle skala kottar”
”Sover barnen”

Text och musik: Sibelle

♥ 

Lite Kärlek

Det här fina fick jag på alla hjärtans dag (som också är vår fyraårs dag) av Simn igår.




Och av mig fick Han bland annat den här



...som innehåller en massa checkar i stilen ovan.

Det låter antagligen skumt men...

...vi har precis varit och lämnat tillbaka vår soffa.
Det skär lite i hjärtat, för den var typ perfekt! Jag älskade den! Men i slutänden var den för stor... tyvärr.

Nu har vi fått en lånesoffa, sjukt ful och liten (haha), men om 8 veckor har vi vår nya! Också stor (men inte för stor denna gång) och inbjudande! Men betydligt lättare att ha och göra med när vi flyttar, eftersom den faktiskt får plats i vilket alternativ vi än väljer... (det skulle inte den andra gjort!)



Den vi precis lämnade tillbaka var 330 cm på längden, den här kommer vara ca 296 cm...

Ett inlägg med mycket ord men utan att säga för mycket...

Efter ganska mycket ledighet (med tanke på att jag var ledig nu onsdag-torsdag samt fick långhelg eftersom jag vabbade i fredags...) drog precis en äcklig jobbvecka igång! Nu är jag inte ledig förrens nästa helg. Usch säger jag bara!

Men annars känns faktiskt livet bra... Vi har ju en hel del bollar i luften kan man säga. Och allting lutar än så länge åt det bättre! Men vi sitter ju fortfarande och håller tummarna stenhårt. För ingenting är klart. Ingen seger i förskott här inte! Detsäkraföredetosäkra är mitt mellan namn. hehe
För att tala klarspråk så är jag hellre lite halvdeppig och inställd på det värsta än att bygga ett luftslott som sedan rasar samman. Men hoppet finns ju alltid där!

FAN vad jag hatar att vänta. Ge mig facit i handen, tack.

Sänggavel

Vart vi ska flytta har vi ju inte riktigt bestämt än...
men att vi ska flytta vet vi!

Här sitter jag och låter mig inspireras av idé-sprudlande människor medans jag inväntar min Simon (som jobbar). En sänggavel har vi väl tänkt köpa så småning om, men nu börjar jag faktiskt fundera på om vi kanske ska göra en själva!..




En av dom kanske? 

Det andra alternativet

Idag tog vi en sväng till Enköping. Först hälsade vi på mamma tidigt på morgonen och sedan promenerade vi därifrån till Victor och Yssa. Syftet med resan var att besöka "det andra alternativet" tillsammans med dom, eftersom Yssa kunde ordna nyckeln...

Att få se den tänkte vi skulle göra valet lättare, och det gjorde det ju. 70/30 skulle jag säga att vi är på det ena och det andra alternativet. Men innan jag lovar för mycket måste vi suga ur lite mer information!..

Jag HATAR att vänta.

Frisk

Jag ska börja med att berätta att Sibelle är frisk (ÄNTLIGEN)
...och fortsätta med vår spontanhelg till Enköping;

Jo, det var såhär, att vi åkte till Enköping i lördags, utan att det var planerat. Sen stannade vi ända tills idag och kom hem nyss.

SÅ(!) det var lite kort och gott om vad som hänt dom senaste dagarna, medans bloggen hamnat lite åt sidan... hehe


NU över till annat...
Vi har ju fått en nyproduktion som vi ska flytta till i augusti. Vi ser båda fram emot det hur mycket som helst! MEN(!!) idag, när vi hängde med Yssa & Victor, öppnade vi ögonen för ett HELT ANNAT alternativ. Ett alternativ som vi sugit på hela bussresan hem. Som känns minst lika bra som det vi har nu... hmmmmmmmm... läskigt.

Yssa har fått i uppdrag att ta reda på lite mer detaljer innan vi kan sätta oss ner och fatta ett beslut... 
Det läskiga med det hela är ju att vi redan har en färdig plan, som kanske ändras tvärt! Men isåfall till någonting bättre... Men jag var inte alls beredd på det här. Och jag är inte sådär jätte spontan när det kommer till kritan. Jag hamnar lätt i obalans om det dyker upp någonting lockande men ogenomtänkt... Så nu vet jag varken ut eller in... Och jag som trodde vi planerat 100% färdigt för dom närmsta två åren i alla fall...

Tji fick jag!

I väntan...

Har precis fått lilltjejen att somna och för tillfället äter jag Bellerina fyllda Cookies framför datorn samtidigt som jag väntar in min Simon.

Dagen har varit skön. Simon lagade sjukligt god mat och Ullis har varit på besök. (Henne ser jag inte igen förrens maj-juni nästa gång...) Och mer än så har väl inte dagen bjudit på egentligen... Men jag är mer än nöjd!

Imorgon, innan jag börjar jobba, ska vi nog försöka ta oss till Boländerna och handla lite smått och gott som vi behöver här hemma... 
Och nu ska jag fortsätta att vänta in Simon!

Sibelle hade 37,5 grader ikväll. Så febern sjunker ju, tack och lov!..

RSS 2.0