Varför är det så?

Den här veckan har känts ut att vara alldeles full av tråkiga nyheter. Idag hann vi knappt dit vi skulle innan Simon blev inringd från sitt jobb och våra planer fick en total-vändning! Här sitter jag med skräpmat från donken innan jag ska vidare till jobbet och Bellan fick åka till min mormor.
Inte vad vi planerat direkt...



Men trotts allt som går åt pipan så har jag den där pirriga känslan i magen, på ett positivt sätt! Som att saker bara kan bli bättre (peppar peppar)... Jag sitter och tittar ut genom fönstret samtidigt som jag tuggar i mig Big mac'en och tänker att "livet är verkligen fantastiskt!"! För det är det! Trotts motgångar!
Så länge du väljer rätt väg och gör det som känns rätt så kan det bara bli bra tror jag!

OM jag håller både tummar och tår för brevet jag la på lådan idag. OM JAG GÖR!

Ögonkoll

Idag hade vi tid hos en ortoptist (som det så fint stod på vår kallelse), själv skulle jag säga ögonläkare...
Det var en efterlängtad tid för lilla Bellan som vi försökt att få i lite mer än ett år! Helt sinnessjukt att ingen någonsin gett oss tidigare?

Vi har tyckt att vissa saker, som exempelvis att hon alltid vrider huvudet åt sidan när hon ska fokusera med blicken och att ögonen kan rulla lite hur som helst när hon är trött, inte känns helt bra.
Idag fick vi veta att hon har en skelning och sedan fick vi en remiss till Ackis för vidare kontroll. Om det kan vara något brytningsfel eller liknande eller om det helt enkelt bara är en skelning får vi se då!
Men skönt att vi äntligen fått igång något!!


En hostig, snorig och gnällig tjej

En hostig, snorig och gnällig tjej har vi haft hela helgen. I torsdags bröt det ut och i lördags trodde vi att hon var bättre... men så var det inte.
Så även idag är hon hemma från förskolan. Två gånger på väldigt kort tid nu, hoppas att det inte blir ett mönster!! Inskolningen på förra dagiset var ju helt otrolig! Sibelle var mer sjuk än frisk då. Usch


Annars är allt helt okej bra med oss faktiskt! Vi har haft lite svackor på olika håll och kanter men saker och ting verkar vara påväg att bli bättre...
Men oj vad jag skulle vilja spola fram tiden om jag kunde! Händer en hel del jag ser fram emot redan i oktober faktiskt!! Men den som väntar på något gott...

Bio för första gången!

Det var glada och förväntansfulla barn som gick in i biosalongen där filmen Modig visades idag...



... och minst lika glada var dom när dom sprang ut! Med magar fyllda av chips och godis och myror i brallan, kunde dom gott och väl springa av sig lite...
Kul att det gick så bra att ha Sibelle lugn och still i 1 timme och 40 min. Hon var precis lagom mogen för sin första Bio!


Sinnessjukt god!


Klockan är inte ens tolv...

...och jag har redan hunnit städa det mesta, stoppa i en tvätt, handlat & lagat färdigt maten. Hur underbart som helst och speciellt eftersom jag jobbar ikväll! Nu får Simon gärna komma hem på lunch, hungrig tjej väntar!

 

Åsna på ingång

Kan knappt förstå att denna underbaring till vagn faktiskt är beställd, betald och på ingång med diverse tillbehör!
Om ca två månader är den här hos oss, med det nya chassit! Orkar knappt vänta tills jag får börja testa alla trevliga finesser!

Dags att förbereda sig för farvälet av emmaljungan! (Som vi faktiskt varit riktigt nöjda med förövrigt)

Såhär ser det ut när Bellan sover i vår säng numera...

Liten har blivit stor!


RSS 2.0