Kolonilotten...

Vi har varit på kolonilotten hos mormor heeeela dagen idag, jag, Simon och Sibelle. Marie, Simons syster/Sibelles faster, var också med en stund. Hon lyckades få lite härliga bilder där med sin Iphone!

Det har varit bestämt i lite mer än en vecka att vi skulle dit och hjälpa mormor att bygga en förvaringslåda som hon kan ha på sin lott. Typ förvara sin grill, spade, sina verktyg osv... Men inte trodde jag att det skulle ta oss 4 timmar! haha

Tjoooooooff sa de bah', sen var dagen borta!

En stor hög med massa olika slags plankor låg där när vi kom, när vi gick därifrån var högen borta och en stor förvaringsbox/låda stod på mormors kolonilott! Sanningen är den att lådan blev jävligt bra, tom lite snygg, bättre än förväntat! Mycket praktisk också! Både jag och Simon kunde stolt lämna kolonilotten!

När vi var påväg att lämna kolonilotten messade Nico och Elias, dom ville hänga med Simon. Det var bara att snabba sig hem och göra i ordning lite och vips så var dom här!
Nu lämnade dom oss för ca 30 min sen och vi ligger båda i sängen beredda att sova näääär som helst! Det har varit en lång dag.

Simon skadade knät under kvällen och det ser ganska illa ut tyvärr, svullet och eländigt, han kan knappt gå. Men vi får hoppas att det blir bättre under natten, det är ju meningen att han ska jobba imorgon...


Sibelle hade två toffsar för första gången idag. Hennes hår har blivit tillräckligt långt för att allt ska komma med i toffsarna! Luggen kan glida ur ibland, men ändå. Qute!






Sibelle och faster Marie + en liten skymt av vår nya fondvägg i sovrummet...






Sibelle ÄLSKAR gräs! Hon tycker verkligen det är jätte spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0